Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

3 april: TKI TU Netwerkevent in Nieuwegein

TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen organiseert op 3 april 2018 het jaarlijks terugkerende TKI TU Netwerkevent. Doel van deze dag is om vertegenwoordigers van de industrie, overheid en kennisinstellingen weer met elkaar in contact te brengen en bij te praten.

Meer lezen

MIT vanaf 17 april open voor innovatieve mkb-ers: dien uw aanvraag snel in!

Mkb’ers met een plan voor een innovatief product, proces of dienst kunnen in 2018 weer subsidie aanvragen binnen de MKB Innovatiestimuleringsregeling Regio en Topsectoren (MIT).

Meer lezen

Openstelling Call 2018 voor Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

De jaarlijkse Call  van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) voor voorstellen voor onderzoek is weer open. De sluitingstermijn voor het indienen van projectideeën is op 15 april 2018 en de sluitingstermijn voor volledige voorstellen 1 juli 2018.

Meer lezen

25 april: Workshop business met plantenstoffen

De biobased economy biedt kansen voor tuinders; bijvoorbeeld een nieuwe markt voor plantinhoudsstoffen of groenafval dat grondstof blijkt te kunnen zijn voor andere sectoren.

Meer lezen

Duurzame tuinbouw en gewasbescherming centraal tijdens PlantgezondheidEvent

LTO Glaskracht Nederland en Wageningen University & Research organiseerden op 8 maart 2018 het jaarlijkse PlantgezondheidEvent, ondersteund door Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

Meer lezen