Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Nieuwsbrief T&U mei over resultaten Call 2017, evaluatie Meerjarenafspraak Energietransitie Glastuinbouw en SMART Horticulture Asia

Lees het laatste nieuws uit de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen in de nieuwsbrief van mei 2016. In deze nieuwsbrief aandacht voor de resultaten van de Call T&U 2017, het bezoek van studenten uit de VS aan de Topsector T&U en Agri&Food, het Energiek Event van Kas als Energiebron, de Evaluatie Meerjarenafspraak Energietransitie Glastuinbouw, kansen voor de Nederlandse tuinbouw in Kenia, SMART Horticulture Asia etc.

Meer lezen

31 mei: Tuinbouw Digitaal Community Meeting ´PRODUCE2PICK2PACK´

Maak kennis met de werking van de Pick ´n Pack automatische sorteer- en verpakkingslijn! Deze installatie is exclusief te zien tijdens de meeting PRODUCE2PICK2PACK van Tuinbouw Digitaal, op 31 mei 2016. 

Meer lezen

Save the date Roadshow MIT

In juni 2016 vindt de Roadshow MIT (MKB Innovatiestimulering Topsectoren) plaats. Wilt u als ondernemer uit de Topsector T&U een aanvraag indienden voor een R&D-samenwerkingsproject, noteer dan de datum (zie hieronder) alvast in uw agenda. Doel van de bijeenkomsten is om MKB-ers te ondersteunen bij de voorbereiding van hun aanvraag voor een R&D samenwerkingsproject. 

Meer lezen

Uitgelicht

Visie & Uitvoeringsagenda

Films

  • Bekijk hier de prezi Topsector T&U (het laden van de film duurt even)

  • Bekijk hier de prezi over icoonproject ‘Feeding the City’

Brochures