Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

MIT vanaf 17 april open voor innovatieve mkb-ers: dien uw aanvraag snel in!

Mkb’ers met een plan voor een innovatief product, proces of dienst kunnen in 2018 weer subsidie aanvragen binnen de MKB Innovatiestimuleringsregeling Regio en Topsectoren (MIT).

Meer lezen

Tender haalbaarheidsstudie voor Jordaanse bloemenveiling

De Gemeente van Amman, Jordanië, heeft een internationale tender gepubliceerd voor het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie en ontwerp voor een bloemenveiling in Amman. De tender is gepubliceerd op 10 april en zal sluiten op 28 mei.

Meer lezen

Call voor nieuwe projecten die de biobased economie in Europa stimuleert = open

De Bio-based Industries Joint Undertaking (BBI JU) Call for proposals 2018 is nu open. Dit betekent dat er voorstellen kunnen worden ingediend voor nieuwe projecten die de biobased economie in Europa stimuleren. Het totale budget is ongeveer € 115 miljoen.

Meer lezen

Onderzoekcentrum voor fenotypering van planten krijgt € 22 miljoen

WUR gaat samen met de Universiteit Utrecht een nieuwe onderzoeksfaciliteit inrichten om de ontwikkeling van planten onder verschillende milieuomstandigheden te bestuderen. De faciliteit krijgt een budget van 22 miljoen euro, waarvan NWO 11,3 miljoen beschikbaar stelt.

Meer lezen

26 mei: Feest van de Smaak!

Op zaterdag 26 mei organiseert het Smaakteam van de BU Glastuinbouw van Wageningen University & Research, samen met GroentenFruitHuis, Rabo en de Gemeente Lansingerland, weer het evenement “Feest van de Smaak!

Meer lezen