Gezocht: nieuwe kandidaten voor YEP posities!

maandag, 19 augustus, 2019

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) ontgint samen met bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen het tuinbouwpotentieel voor het Nederlands bedrijfsleven in het buitenland. Zij doet dit onder andere samen met het YEP programma, dat training en financiering biedt om jonge professionals in ontwikkelingslanden en opkomende markten op te leiden. YEP heeft de afgelopen jaren ruim 400 jonge experts geplaatst in 38 landen, een mooie kickstart voor hun internationale carrière. 

Wil jij een kickstart van je internationale carrière, waarbij jij je kunt ontwikkelen als professional in de internationale water- en agrofoodsector? En waarbij je tegelijkertijd bijdraagt aan het behalen van de Sustainable Development Goals?

Ben jij: een Nederlandse young professional met internationale ambitie en wil je de water- en agrofoodsector vernieuwen en daarmee de toekomst van deze sectoren vormgeven? Dan is YEP Programmes echt iets voor jou!

Wat verwachten we van jou? Als Young Expert ga je in een ontwikkelingsland werken én ben je onderdeel van YEP Programmes. Tijdens deze periode werk je voor een Nederlandse organisatie in het buitenland en word je ondersteund met training, coaching en begeleiding vanuit YEP Programmes. In ruil daarvoor verwachten we jouw commitment als YEP Embassador. 

Op dit moment zoeken wij kandidaten voor 5 YEP posities in de water- en agrofoodsector! Doe de zelftest op onze website om te zien of je voldoet aan de criteria voor een Young Expert, en solliciteer naar een van onze posities in Bangladesh, Benin, Burkina Faso, Ethiopië en Kenia. Je kunt tot 28 augustus 13:00 uur sollicteren via www.yepprogrammes.com

Via YEP Programmes zijn sinds 2013 al meer dan 430 Young Experts internationaal ingezet via ruim 125 verschillende organisaties in 39 landen. Het programma wordt uitgevoerd door
het Ministerie van Buitenlandse Zaken.