Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Doe mee aan de White Paper Challenge van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en win € 1.500,-

Welke wereldwijde trends veranderen de Nederlandse tuinbouw? En hoe kan de tuinbouw hier slim op inspelen? Deze vragen staat centraal in de White Paper Challenge, die Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen voor de tweede keer organiseert. De winnaar wordt beloond met een bedrag van € 1.500.

Meer lezen

Online consultatie Kennis- en Innovatieagenda Landbouw, Water, Voedsel geopend

Op 19 mei is het eerste concept van de Kennis- en Innovatieagenda Landbouw, Water, Voedsel voor 2020- 2023 en de bijbehorende uitgewerkte Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma’s (MMIP’s) verschenen. De agenda is één van de zes KIA’s die worden opgesteld in het kader van het missiegedreven kennis- en innovatiebeleid.

Meer lezen

GreenTech HortiTalent trekt 250 studenten voor de horti-sector

Donderdag 13 juni 2019 namen ruim 250 studenten deel aan GreenTech HortiTalent, dat plaatsvond tijdens GreenTech in RAI Amsterdam. GreenTech is dé wereldwijde vakbeurs waar alle technieken
voor het duurzaam telen van groenten en bloemen centraal staan.

Meer lezen

Zaken doen in India? Kom op 1 juli naar Premeet voor handelsmissie in oktober

Op 15 en 16 oktober 2019 vindt in New Dehli de Nederland-India Technology Summit plaats. Rondom deze Summit organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken een handelsmissie naar India. Wil jij je laten bijpraten over zakendoen in India of de mogelijkheden die deze missie biedt? Of ben je op zoek naar collega-ondernemers die al actief zijn in India? Kom dan naar de PreMeet die NLinBusiness samen met haar partners organiseert. Voor de sector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen wordt een apart programma ontwikkeld tijdens deze handelsmissie. Topsector T&U is bij de voorbereiding betrokken.

Meer lezen

Challenge van Topsector T&U: ‘Verhoog met techniek de voedselproductie in de kas’

De wereldbevolking neemt in rap tempo toe en daarmee ook de vraag naar voldoende en gezond voedsel. Hoe zorg je voor een nog efficiëntere voedselproductie in de kas om aan deze groeiende vraag naar voedsel te voldoen?

Meer lezen