Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Michiel Roelse van TKI TU over bloembollensector: 'Bollentelers hebben veel kennis die voor onderzoekers moeilijk te krijgen is'

Mchiel Roelse is operationeel directeur van het TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen. In een interview met het vakblad Greenity gaat Michiel in op de activiteiten van het TKI en de onlangs gepresenteerde visie Vitale Teelt 2030 van de bloembollensector. 

Meer lezen

27 september: World Cafe over de toekomst van de gezonde stad

Stel je een café vol deskundigen voor in een dynamieke & gezellige setting. Een plek waar de wereld samenkomt, communiceert en vrij brainstormt over het sector overschrijdend verbeteren van dé steden van de toekomst.

Meer lezen

Lees de Innovatie & Subsidie nieuwsbrief van september 2018 vanuit Topsector T&U

Lees de Innovatie & Subsidie nieuwsbrief van september 2018 vanuit de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen over de mogelijkheden voor ondersteuning van kennis- en innovatieprojecten via internationale, nationale en regionale subsidie programma’s.

Meer lezen

Kom ook naar de Innovation Expo 2018 op 4 oktober!

Op 4 oktober 2018 is het zover, dan wordt de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid omgevormd tot één groot Living Lab! Ervaar, beleef en bekijk de meer dan 150 innovaties op de Innovation Expo, op het RDM-terrein, dé innovatiehotspot in de Rotterdamse haven. De inschrijving is inmiddels geopend, dus u kunt zich nu alvast aanmelden.

Meer lezen

Topsectorproject Fruit 4.0 is genomineerd voor de Computable Awards 2018!

Het project Fruit 4.0 is genomineerd voor de Computable Awards 2018, dé belangrijkste ICT-prijs van Nederland. Binnen dit project praten fruittelers en techniekbedrijven met elkaar over automatisering en digitalisering in fruitteelt. FRUIT 4.0 is een project binnen het T&U innovatiethema High Tech & Digitale Transformatie.

Meer lezen