Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Water & Maritiem lanceren digitaal magazine 'Innovaties met maatschappelijke impact'

De topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Water & Maritiem lanceren het digitaal magazine 'Innovaties met maatschappelijke impact', met hier een aantal mooie innovatieve voorbeelden van topsectorprojecten met een maatschappelijke impact. De artikelen uit het magazine zijn ook op de website kia-landbouwwatervoedsel.nl gepubliceerd en via de sociale media-kanalen van de topsectoren verspreid. De komende tijd wordt de site verder aangevuld met extra verhalen van bijzondere projecten uit de drie topsectoren. 

Meer lezen

18 mei: webinar A one stop solution to feed the world (part 1)

In een serie van drie webinars willen Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, Dutch Greenhouse Delta, World Horti Center, RVO, AVAG and GreenTech laten zien hoe co-creatie kan worden gerealiseerd voor een toekomstbestendige food & flower industrie. Het eerste webinar staat gepland voor 18 mei 2021. Deze webinarserie is bedoeld voor nationale en internationale beleidsmakers, vergunningverleners en subsidieverstrekkers die investeringen in agrifood en investeerders in de tuinbouw stimuleren. De webinarserie is volledig Engelstalig, net als onderstaande informatie.

Meer lezen

AgriTech opent voucherronde tuinbouwinnovatie

Ondernemingen uit de tuinbouw in Zuid-Holland kunnen tot 21 juni 2021 subsidie aanvragen voor een gezamenlijk innovatieproject. Het moet om een samenwerking gaan met technologieleveranciers.

Meer lezen

Jaarrapportage TKI TU 2020 staat online

De jaarrapportage van TKI T&U staat online met hierin een overzicht van alle activiteiten in 2020. Er zijn vorig jaar 107 nieuwe projectvoorstellen (met een gevraagd budget van € 70 miljoen) gehonoreerd voor PPS-projecten binnen Landbouw, Water, Voedsel.

Meer lezen

De MIT-regeling gaat 20 april 2021 weer open

Mkb’ers met een plan voor een innovatief product, proces of dienst kunnen vanaf 20 april 2021 weer subsidie aanvragen binnen de MKB Innovatiestimuleringsregeling Regio en Topsectoren (MIT). Dien uw aanvraag snel in, want de MIT-regeling is heel populair!

Meer lezen