Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

2 juli: MeetUp Rethinking Horticulture

IOp vrijdagmiddag 2 juli vindt de Innnovation MeetUp Rethinking Horticulture plaats. Experts van Makerstreet houden een inleiding over Design Thinking. Makerstreet is bekend als de digitale transformatiepartner van o.a. Bloomon en Hello Fresh. Aansluitend gaat u in kleine groepjes aan de slag met de Design Thinking methode rond een realistische tuinbouw-case.

Meer lezen

21 juni: MeetUp WATER(STOF) tot nadenken

Op maandag 21 juni organiseert IMPACT2025 een hybride bijeenkomst (online, live opgenomen) over wat de impact van H2 (waterstof) kan zijn op de toekomst van (energie in de) tuinbouwsector. Over groen, blauw, grijs en de kansen voor energie maar ook logistiek en meer.

Meer lezen

YEP Programmes zoekt nieuwe Young Experts!

Wil jij een kickstart van je internationale carrière? En wil je bijdragen aan het behalen van de Sustainable Development Goals? YEP Programmes zoekt Nederlandse Young Professionals voor de nieuwe YEP Posities!

Meer lezen

Lees de nieuwsbrief van Topsector T&U met topsectoren lanceren digitaal magazine, start 2e ronde Groeifonds en meer!

Lees het laatste nieuws uit Topsector T&U met topsectoren lanceren digitaal magazine, platform voor duurzame stages, start 2e ronde Nationaal Groeifonds, serie webinars over co-creatie, forum over kwekersrechten op 20 2n 21 mei, webinar op 3 juni over online marketing voor zakendoen in China, 21 juni de IMPACT MeetUp ‘H2; (water)stof tot nadenken en het EUCARPIA general congres 2021 op 23, 24, 25 en 26 augustus 2021

Meer lezen

Save the date: 21 juni IMPACT MeetUp ‘H2; (water)stof tot nadenken’

Op maandag 21 juni organiseert Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen de IMPACT2025 MeetUp ‘H2: (water)stof tot nadenken’: wat is impact van waterstof op de toekomst van de tuinbouwsector?

Meer lezen