Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

14 mei: Nederlands-Duitse showcase event over Industrie 4.0 in de agrifood industrie met focus op logistiek en verpakkingen

Op 14 mei is het Nederlands-Duitse showcase event: Industrie 4.0 in de agrifood industrie met focus op logistiek en verpakkingen in het Akoestikum aan de Nieuwe Kazernelaan 4 in Ede (GLD). Het belooft een interessant event te worden met vakinhoudelijke presentaties, veel ruimte voor netwerken en het uitwisselen van kennis met innovatieve gespecialiseerde bedrijven uit Duitsland. Bekijk het volledige programma

Meer lezen

Meer weten over de Call 2019? Lees dan nu de special!

Bedrijven en kennisinstellingen opgelet: de jaarlijkse Call van Topsectoren Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Agri & Food voor voorstellen voor onderzoek is weer open! Centraal staan de missies ‘Landbouw, Water, Voedsel’ uit het nieuwe missiegedreven innovatiebeleid van de overheid. Topsector T&U heeft een speciale nieuwsbrief uitgebracht, waarin u alles kunt lezen over de Call 2019. 

Meer lezen

2nd Food wint finale van het #classof2019 intrapreneur trainingsprogramma

Op 11 april 2019 vond het HeroFestival plaats in de Schiecentrale te Rotterdam. Tijdens dit event heeft het initiatief 2nd Food het  #classof2019 intrapreneur trainingsprogramma gewonnen! Het team heeft een businesscase ontwikkeld om door slim gebruik te maken van reststromen nieuwe producten als pure likeuren en blends op de markt te brengen. 

Meer lezen

Agronetwerkevenement 'Farming the future is our nature' op 3 juni

Bent u internationaal actief in de agrarische sector of wilt u uw mogelijkheden daartoe verkennen? Neem dan deel aan dit unieke en ludieke evenement ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het landbouwattachénetwerk op maandag 3 juni in Utrecht!

Meer lezen

NWO-oproep voor onderzoek naar learning communities in logistiek

Onderzoekers aan Nederlandse universiteiten en onderzoeksinstituten kunnen samen in een consortium, met daarin ook praktijkpartners uit de logistieke sector en het onderwijs, financiering aanvragen om onderzoek te doen naar learning communities in het kader van Human Capital.

Meer lezen