Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

T&U project Fruit 4.0 is genomineerd voor de Computable Awards 2018

Het project Fruit 4.0 is genomineerd voor de Computable Awards 2018  in de categorie ICT-project van het Jaar in het MKB, dé belangrijkste ICT-prijs van Nederland die wordt toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden op ICT-vlak.

Meer lezen

25 juni: Topsector Coalitiebijeenkomst over sector-overschrijdende (internationale) vraagstukken

Op maandag 25 juni vindt de eerste 'Topsector Coalitiebijeenkomst' plaats in Utrecht. Verschillende gerenommeerde sprekers leggen u deze middag een aantal aansprekende sector-overschrijdende (internationale) vraagstukken voor en dagen u uit om mee te denken en te praten. De Topsector Coalitiebijeenkomst is een initiatief van Topsector Water & Maritiem en de Rabobank, in samenwerking met de Topsectoren Energie, Logistiek, Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en NL in Business. De bijeenkomst start om 14.30 uur en vindt plaats bij de Rabobank, Croeselaan 18, 3521 CB  te Utrecht.

Meer lezen

Ontmoet tuinbouwdelegaties uit Mexico, Japan, Iran, Zuid-Afrika en China op de GreenTech!

Holland Horti International en World Horti Center presenteren zich gezamenlijk in stand 08.303A op de GreenTech als Gateway to Dutch Horticulture. GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle professionals die betrokken zijn in de tuinbouw technologie. Gedurende 3 dagen vol met inspiratie en innovatie, GreenTech biedt het perfecte platform om te netwerken, ideeën uit te wisselen en zaken doen.

Meer lezen

Vanaf nu aanmelden Tuinbouw Ondernemersprijs 2019!

Bent u de kandidaat voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019? De Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs beloont jaarlijks het meest onderscheidende bedrijf in de tuinbouw dat met durf, doorzettingsvermogen maar vooral met visie en passie duurzaam ondernemen in de praktijk brengt. Ondernemers in de veredeling, teelt of afzet van sierteelt, bollen, bomen, groenten en fruit en paddenstoelen kunnen zichzelf aanmelden als kandidaat. Maar ook kunt u uw relatie voordragen. De jury maakt geen onderscheid tussen kleine, grote, jonge of oudere ondernemers en bedrijven, wel in hun vermogen tot vernieuwing.

Meer lezen

Kom ook naar de Innovation Expo 2018 op 4 oktober!

Op 4 oktober 2018 is het zover, dan wordt de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid omgevormd tot één groot Living Lab! Ervaar, beleef en bekijk de meer dan 150 innovaties op de Innovation Expo, op het RDM-terrein, dé innovatiehotspot in de Rotterdamse haven. De inschrijving is inmiddels geopend, dus u kunt zich nu alvast aanmelden.

Meer lezen