Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Zakendoen in Vietnam? Ga mee op economische missie met minister-president Mark Rutte en minister Cora van Nieuwenhuizen

Wilt u zakendoen in Vietnam of bestaande contacten uitbreiden? Ga dan van zondag 7 tot en met vrijdag 12 april mee met de economische missie naar Vietnam. In Vietnam gebeurt veel op tuinbouwgebied, zowel in sierteelt als voedingstuinbouw. Deze missie is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen uit de tuinbouw die plannen hebben om hun activiteiten naar Vietnam uit te breiden.  Kijk op de landenpagina voor meer informatie over Vietnam en het zakendoen met dit land.

Meer lezen

21 maart: onderzoeksymposium voor watersector tijdens vakbeurs Aqua Nederland

Hoe zet je industrieel restwater in voor de landbouw? En hoe verbeter je de kwaliteit van je effluent? KWR organiseert op 21 maart tijdens de Vakbeurs Aqua Nederland het gratis symposium ‘Kennis ontwikkelen voor implementatie in de praktijk’ voor de watersector, netbeheerders, gemeenten, de tuinbouwsector en andere professionals. Onderzoekers van KWR brengen u op de hoogte van de laatste wetenschappelijke kennis op vijf onderzoeksterreinen die relevant zijn voor bijvoorbeeld uw werk als agrarisch ondernemer.

Meer lezen

Inschrijving Nationale Iconen geopend!

Wil jij net als als de Growboxx van Groasis Ecological Water Saving Technology benoemt worden tot Nationaal Icoon? Meld je dan nu aan!

 

 

 

Meer lezen

Save the date: 14 maart Nationaal Tuinbouwcongres met minister Schouten van LNV

Op donderdag 14 maart is het Nationaal Tuinbouwcongres met minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Tijdens dit congres staat het 1e Tuinbouwakkoord centraal. Via dit akkoord werkt de gehele sector aan een gemeenschappelijk doel: een vitale en toonaangevende Nederlandse tuinbouwsector die is voorbereid op de toekomst.

Meer lezen

Actief op het gebied van voedselinnovatie? Doe dan mee met Seeds&Chips summit in Milaan

Van 6 t/m 9 mei 2019 is de Seeds&Chips in Milaan (Italië). Dit summit staat in het teken van de promotie van oplossingen en de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van voedsel. Innovaties langs de hele voedselketen (from farm to fork) worden voor het voetlicht gebracht als oplossingen voor wereldwijde uitdagingen als klimaatverandering, droogte, verzilting, groeiende wereldbevolking en schaarser wordende natuurlijke hulpbronnen.

Meer lezen