Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

10 januari: Presentatie resultaten Seed Money Projecten

Op 10 januari presenteren de trekkers van de Seed Money Projecten van 2018 de resultaten van hun projecten en de mogelijke follow-up. In Seed Money Projecten wordt de haalbaarheid van internationale samenwerking onderzocht. De bijeenkomst is openbaar.

Meer lezen

Topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen zetten € 10 miljoen in voor uitvoering Nationaal Preventieakkoord

Vandaag hebben het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en een breed scala aan organisaties het Nationaal Preventieakkoord ondertekend. Doel van het akkoord is de volksgezondheid in Nederland te verbeteren door middel van preventie. Om de doelen uit het akkoord te halen, zetten de topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen gezamenlijk € 10 miljoen in voor innovatieprojecten op het gebied van bestrijding van overgewicht en bevordering van gezondheid.

Meer lezen

Lees het laatste nieuws uit Topsector T&U: met resultaten uit de Call 2018 en programma Kas als Energiebron gaat door!

Lees het laatste nieuws uit de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen in de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief aandacht voor de resultaten Call 2018,  een tweede plaats voor Fruit 4.0 bij de Computable Awars, het  EU Fresh Info Forum over 'Tsunami of Technology’van  28 t/m 30 november, projecten ‘Groene Agenda’, bijeenkomst Future Trends & Innovations, op 4 december, presentatie van de resultaten van de Seed Money Projecten op 10 januari, de Goenpact Manifestatie op 16 januari, denk en doe mee met de Global Entrepeneurship Summit 2019, het programma Kas als Energiebron gaat door, een update over de T&U projcten monitoring- en bewakingssysteem voor nutriënten en waterkwaliteit in emissieloze teeltsystemen, de promotie Marijn ten Thij op Social Data Analysis en de kansen voor NL tuinbouw in Jordanië

Meer lezen

Resultaten Call 2018: 61 voorstellen gehonoreerd!

TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen heeft in 2018 wederom een oproep voor PPS-en gedaan. De call heeft in totaal geleid tot 61 projecten die voorgesteld zijn voor honorering voor een bedrag van maximaal € 30 mln. publiek budget. 34 PPS-voorstellen worden niet gehonoreerd, hiervan staan er vijf op een reservelijst.

Meer lezen

Gezocht: innovatiemakelaars voor TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

TKI TU is voor 2019 op zoek naar innovatiemakelaars, die zich willen inzetten op de scouting en begeleiding van startups in de sector. 

Meer lezen