WUR deelt gebruik onderzoeksfaciliteiten en -apparatuur met externe partijen

Wageningen University & Research (WUR) stelt via Shared Research Facilities (SRF) een deel van haar onderzoeksapparatuur beschikbaar voor externe partijen. Op die manier worden de faciliteiten efficiënt benut en wordt de ontwikkeling van nieuwe ideeën en innovatieve technologieën versneld.

Binnen Shared Research Facilities is een breed scala aan onderzoeksapparatuur en -faciliteiten beschikbaar. Externe partijen kunnen desgewenst ook menskracht inhuren voor het gebruik van de apparatuur. Deze database bevat alle voor derden ter beschikking gestelde apparatuur.

Externe partijen kunnen capaciteit van hun eigen apparatuur ook via SRF aanbieden aan andere partijen en kunnen zo hun eigen investeringskosten voor een deel terugverdienen. Daarnaast is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om samen met WUR te investeren in state-of-the-art apparatuur.

Meer informatie over Shared Research Facilities vindt u op Shared Research Facilities – WUR. Direct contact opnemen kan per e-mail: sharedresearchfacilities@wur.nl

Shared Research Facilities wordt ondersteund vanuit de Provincie Gelderland en de Regio Deal Foodvalley.