Welke ambassade of consulaat verdient de Ambassadeprijs 2020?

dinsdag, 27 oktober, 2020

Bent u enthousiast over de ondersteuning die uw bedrijf kreeg van een Nederlandse diplomatieke- en/of handelspost in het buitenland? Nomineer deze post dan nu voor de Ambassadeprijs 2020 en maak kans op een iPad.

In januari 2021 zullen evofenedex, VNO-NCW en MKB-Nederland voor de 19de keer de Ambassadeprijs uitreiken aan de beste Nederlandse diplomatieke- of handelspost in het buitenland. De selectie van de winnaar gebeurt op basis van de mening van het exporterende bedrijfsleven. Ook u dus kunt meebepalen wie de winnaar wordt.

Het invullen van de enquête kost ongeveer 6 minuten tijd en de gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Ook als u geen gebruik maakt van diplomatieke- of handelsposten kunt u dit via het vragenformulier laten weten.  De deadline voor het invullen van deze enquête is 20 november.​Naar de enquête.

De tweejaarlijkse Ambassadeprijs stimuleert diplomatieke posten om zich voor u in te zetten. Dit doen zij onder andere door het traceren van lokale (markt)informatie, het oplossen van handelsproblemen en het openen van deuren op hoog niveau. Maar ook hebben de posten het afgelopen jaar, met de uitbraak van Covid-19, een essentiële rol kunnen spelen.