Topsector T&U geeft inzicht op ‘A future vision on Horticulture’

Op 11, 12 en 13 juni vond de Greentech in Amsterdam plaats, hét tuinbouwtechnologie event waar industrie professionals van uit de hele wereld elkaar ontmoeten om te geïnspireerd te raken, te netwerken, kennis te delen en zaken te doen.

Tijdens deze editie van Greentech organiseerde Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen een speciaal programma van Synergie MeetUps over de toekomst van de sectoren tuinbouw & uitgangsmaterialen.

Een grote groep internationale bezoekers heeft aan de MeetUps deelgenomen, waarin captains of industry en top-researchers hun visie deelden en met de deelnemers in gesprek gingen.

  • Op weg naar een voedselzekere, circulaire, tuinbouw met onder andere Richard Harrison, Managing Director Plant Science Group Wageningen University & Research.
  • Op weg naar een klimaat neutrale tuinbouw met onder andere Jan van de Berg, Manager Strategic Alliance & Partnering BASF | Nunhems & professor Universiteit Maastricht.
  • Op weg naar smaakvolle en gezonde tuinbouwproducten met onder andere Michiel Roelse, Directeur TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

Ook kwamen in elke sessie diverse PPS-projecten voorbij, gefinancieerd door Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen. Kijk voor meer informatie over de sessies en de presentaties op www.impacttu.nl