Save the date: Future Trends & Innovations op 1 december

Op donderdagmiddag 1 december wordt het jaarlijks terugkerende event “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology” georganiseerd in World Horti Center. Onder meer Drs. Cora van Nieuwenhuizen zal ingaan op de centrale vraag: “Hoe innoveren we de energiecrisis uit?”.

Het zijn bijzondere tijden, daarom focust het event zich deze editie op de huidige energiecrisis én hoe innovaties gebruikt kunnen worden om sterker uit de crisis te komen. Keynote speaker Drs. Cora van Nieuwenhuizen, voorzitter van Energie-Nederland en voormalig minister VWS, deelt haar visie over de huidige omstandigheden en de energietransitie.

De ontwikkelingen rondom energie-efficiënt telen zijn volop in beweging. In verschillende break-out sessies wordt dan ook ingegaan op de korte en langere termijn innovaties die een belangrijke rol spelen bij het beteugelen van de energiecrisis.

Het programma en de aanmeldpagina worden binnenkort gepubliceerd, houd uw agenda dus vrij op donderdag 1 december van 14:30 uur tot 19:30 uur.

Het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event wordt u aangeboden door AVAG, Stichting Hortivation, TNO en GreenTech