Rondetafelgesprek over ASEAN marktkansen bij na-oogst voedselverliezen

Ontwikkelt uw bedrijf technologie voor het voorkomen en beperken van voedselverliezen na de oogst? Bent u actief of wilt u dat worden in de ASEAN-regio? Verken uw kansen op 30 mei, tijdens het digitale rondetafelgesprek.

Tijdens het rondetafelgesprek onderzoeken we welke handelskansen er liggen in de ASEAN-regio. We vertellen u ook hoe we de marktontwikkeling via publiek-private samenwerking ondersteunen.

Meerjarige ondersteuning

Samen met FME verkent de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) óf en hoe we meerjarige ondersteuning op handelsbevordering voor het Nederlandse bedrijfsleven kunnen vormgeven. Het gaat hierbij om opslag, transport, verwerking en verpakking van voedsel voor de ASEAN-regio. De nadruk ligt op Indonesië, Vietnam en Thailand.

We gebruiken hiervoor onze databases, de kennis en ervaring van onze landbouwraden op de ambassades, de ministeries en RVO. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar de input van bedrijven met ervaring in deze regio.

Technologie is de sleutel

Agri & Food is een belangrijke sector voor de groeiende ASEAN-regio. Technologie is de sleutel om de productiviteit van de sector te verhogen. Kansen en eerste ideeën zijn in kaart gebracht aan de hand van kennis en ervaringen van landbouwraden op de ambassades en verschillende onderzoeken. U krijgt deze kansen en ideeën te horen tijdens het rondetafelgesprek. Ook is er ruimte voor interactie om te peilen wat het bedrijfsleven nodig heeft.

Voorlopig programma

  • Opening & voorstelronde (FME)
  • Aanleiding & opzet (RVO)
  • Handelskansen in de ASEAN-landen (Landbouwraden)
  • Behoefte van bedrijven (interactief – gemodereerd door FME
  • Vervolgstappen

Aanmelden en kosten

Meld u aan voor het rondetafelgesprek. Dit kan tot uiterlijk 27 mei. Deelname is gratis.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Linda Reijers, programmamanager partnerships Internationaal Ondernemen bij RVO via linda.reijers@rvo.nl of +31 (0) 6 1137 6599