Presentatie marktstudie Mexico

De Nederlandse Ambassade in Mexico heeft een marktonderzoek uitgevoerd om zakelijke kansen te identificeren voor Nederlandse leveranciers van technologie en uitgangsmateriaal in de Mexicaanse sierteeltsector. Graag nodigen wij u uit voor de presentatie van dit onderzoek op maandag 28 november van 08:00 tot 09. 30 (Mexico-Stad tijd) of 15:00 – 16:30 (NL tijd) via Zoom Webinars.

De presentatie wordt verzorgd door het onderzoeksteam Ornamental Plants & Flowers Mexico gevolgd door twee gastsprekers die zullen reageren op het onderzoek en hun visie op de Mexicaanse sierteeltsector zullen delen: Dr. Leobigildo Córdoba, directeur van de National Seed Inspectie- en certificeringsdienst (SNICS) & de heer Federico Martínez, voorzitter van de Mexicaanse Bloemenraad. Dr. Leobigildo Córdoba zal specifiek ingaan op het werk dat SNICS doet om het kwekersrecht in Mexico beter te beschermen en op aanbevelingen aan Nederlandse fokkers in dit verband.

Interesse? Aanmelden: via de volgende link: bit.ly/3Wxyds8. Geregistreerde deelnemers ontvangen voorafgaand aan het evenement een link naar het onderzoek.