NL paviljoen tijdens Sahara expo in Egypte

Van 11 tot 14 september 2022 organiseren NABC, EWTC en Land, Water & Food Consult een Nederlands Paviljoen tijdens de Sahara expo in Egypte. Sahara is de grootste en best bezochte landbouwbeurs in Egypte, en dé plek om uw producten, diensten en innovaties onder de aandacht te brengen en om bestaande relaties of nieuwe contacten op te doen binnen de Egyptische landbouwsector. Het paviljoen wordt mede mogelijk gemaakt door de Topsector Agri & Food en de Nederlandse Ambassade in Caïro.

Nederlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van ‘toekomstbestendige landbouw’ kunnen zich aanmelden voor het open Nederlandse Paviljoen, met als thema “The Future of Agriculture”, op de Sahara expo. Naast netwerken en het organiseren van officiële bijeenkomsten, zal het open paviljoen de plek zijn om Nederland vanuit een holistisch perspectief te presenteren als HET land waartoe men zich kan wenden als het gaat om toekomstbestendige landbouw. Hierbij zal vooral ingezoomd worden op de unieke systeembenadering van de Nederlandse agrofoodsector om oplossingen aan te dragen voor uitdagingen veroorzaakt door klimaatverandering. Deelname is daarnaast ook zeer interessant in de context van de COP27, de 27e editie van de VN Klimaat Wereldtop, dat een maand later in Egypte zal plaatsvinden.

Wat te verwachten?

  • De grootste landbouwbeurs van Egypte, met meer dan 20.000 gerichte bezoekers gedurende 4 dagen
  • Strategisch gelegen open paviljoen (totaal 120m2)
  • Speciale ruimtes binnen het open paviljoen voor elk bedrijf om producten en diensten te laten zien (met eigen branding en banners etc.)
  • Een grote loungeruimte met voldoende ruimte voor netwerkactiviteiten
  • eminars over “Climate Smart Agriculture” en “Resilient Seeds” tijdens de Sahara Expo
  • Netwerkreceptie met lokale counterparts
  • Vermelding in de online en fysieke gidsen van de Sahara Expo
  • Extra media-aandacht en exposure voor uw bedrijf


Deelnamekosten (per bedrijf – max 2 deelnemers)

Deelname is mogelijk voor €2.500 voor NABC-leden, en €3.000 voor niet-leden. Onder deze kosten vallen de registratiekosten waaronder vermelding in de online en fysieke gidsen van de Sahara expo, een speciaal ingerichte ruimte binnen het open paviljoen, de paviljoenbouw, toegang tot de Sahara Expo, deelname aan de Climate-Smart Agriculture & Resilient Seeds seminars en een netwerkreceptie

Registratie

Check de NABC website voor meer informatie en om te registreren, of neem contact op met Ralph Rustom. Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 29 juli 2022.