Maak kennis met het programma CS4NL voor cybersecurity in Nederland

Cybersecurity voor Nederland (CS4NL) geeft een substantiële impuls aan cybersecurity-kennis en -innovatie in Nederland, met rond de 20 miljoen euro subsidie in 2023 alleen al. CS4NL werkt samen met 18 partijen aan een toekomstvisie voor een veiliger Nederland. Deze partijen inspireren elkaar evenals hun achterban en werken samen op overlappende thema’s.

Dit resulteert in input voor beleid en in subsidieoproepen (calls for proposals), waarbij onderzoeksorganisaties en het bedrijfsleven subsidie aanvragen voor de opzet van een samenwerkingsverband. Partijen schrijven zich in als consortia voor subsidie via NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), via TKI (Topconsortia voor Kennis en Innovatie) en/of voor een SBIR subsidie (Small Business Innovation Research) via het Ministerie van Economische Zaken.

Werkt u aan cybersecurity innovaties die bijdragen aan maatschappelijke transities en de veilige digitale transformaties? Bekijk dan de vernieuwde flyer in het Nederlands en Engels!