Life Sciences with Industry 2023

Jaarlijks organiseert NWO samen met het Lorentz center een ‘Life Sciences with Industry’ workshop van een week voor jong wetenschappelijk talent. Tijdens deze week werken jonge wetenschappelijke talenten (PhD’s en Postdocs) aan een actuele R&D uitdaging van een bedrijf. Bedrijven doen mee op zicht te krijgen op vernieuwende creatieve oplossingen voor een actueel probleem en op jong talent. De jonge wetenschappelijke talenten krijgen een kijkje in de keuken van een bedrijf en breiden hun netwerk uit. Casussen vanuit het bedrijfsleven moeten voor voor donderdag 1 december 2022 ingediend worden.

NWO domeinen ENW en TTW financieren en organiseren de workshop. In 2023 zal Life Sciences with Industry gehouden worden van 8 tot 12 mei in Leiden. Er wordt een bijdrage gevraagd van deelnemende bedrijven: een bedrijf met meer dan 50 werknemers betaalt € 2.750 (ex btw) en bedrijven met minder dan 50 werknemers betalen € 1.000 (ex btw). De deelnemende bedrijven worden gevraagd om ook aanwezig te zijn tijdens Life Sciences with Industry.

Aan eerdere Sciences with Industry workshops hebben al verschillende T&U bedrijven – groot en klein – deelgenomen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nwo.nl/lswi2023