Gezocht: nieuwe kandidaten voor YEP posities!

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) ontgint samen met bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen het tuinbouwpotentieel voor het Nederlands bedrijfsleven in het buitenland. Zij doet dit onder andere samen met het YEP programma, dat training en financiering biedt om jonge professionals in ontwikkelingslanden en opkomende markten op te leiden. YEP heeft de afgelopen jaren ruim 500 jonge experts geplaatst in meer dan 40 landen, een mooie kickstart voor hun internationale carrière.

Ben jij een Nederlandse young professional, wil je je internationale carrière kickstarten, en tegelijkertijd bijdragen aan de totstandkoming van de Sustainable Development Goals? Solliciteer dan nu naar een YEP positie, en ontwikkel jezelf, ondersteund door training, coaching en mentoring. De nieuwste YEP posities vind je op www.yepprogrammes.com. Je kunt tot 24 oktober 2021 solliciteren.

YEP Programmes is een programma waarbij je een of twee jaar in dienst gaat bij een Nederlandse organisatie op het gebied van water, agrofood of energie en daarnaast werkt aan je persoonlijke ontwikkeling door training, coaching en mentoring door YEP Programmes. Via YEP Programmes zijn sinds 2013 al bijna 600 Young Experts in 50 landen ingezet. Het programma wordt uitgevoerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Netherlands Water Partnership, het Netherlands Food Partnership en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.