Gehele rapportage Tuinbouwcijfers 2022 beschikbaar

De Tuinbouwcijfers 2022 geven een beeld van de economische prestaties van het agrocomplex tuinbouw en uitgangsmaterialen zoals het bouwen van de kassen, het telen van de zaden, productie, verhandelen en distribueren van groenten, fruit en sierteeltproducten. Op www.cbs.nl is de gehele rapportage Tuinbouwcijfers 2022 van het CBS en Wageningen Economic Research gepubliceerd.

Lees hier het persbericht van 13 juni jl. “Tuinbouw laat enorme veerkracht en innovatie zien” met betrekking tot de Tuinbouwcijfers 2022. De rapportage is tot stand gekomen door onderzoek van het CBS en Wageningen Economic Research op verzoek van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Greenports Nederland.

Neem voor meer informatie over deze tuinbouwcijfers contact op met Gert Stiekema, secretaris van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen via +31 6 528 23 884 of gertstiekema@topsectortu.nl of met Rutger Lommerse, secretaris/programma manager van Greenports Nederland via +31 6 836 99 833 of rutger.lommerse@greenports-nederland.nl.