Economische missie Agtech naar Vancouver (Canada)

Bent u innovatief in de land- en tuinbouwtechnologie (Agtech)? En wilt u zakendoen in British Columbia, Canada? Ga dan van 17 tot en met 21 april 2023 mee met de economische missie Agtech naar Vancouver. Deze missie is onder leiding van Liesje Schreinemacher, de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Peter Spaans, vertegenwoordiger van AVAG, is zakelijk missieleider.

Deze missie biedt u als ondernemer in de land- en tuinbouw (mkb) volop mogelijkheden om te netwerken, kennis te maken met de lokale markt en om in contact te komen met mogelijke zakenpartners en/of opdrachtgevers. De missie helpt u om de juiste contacten te leggen om te bouwen aan een langdurige samenwerking.

De missie bouwt verder op de intentieverklaring van de Nederlandse overheid en de overheid van British Columbia voor een meerjarige samenwerking op het gebied van Agtech. Kijk voor meer informatie over deze missie op www.rvo.nl

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in Agtech, waarbij de aandacht ligt op automatisering, robotisering en het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) in de tuinbouw.

In British Columbia is het aandeel vrouwelijke eigenaren van agrarische operaties 39,7%: het hoogste aandeel van heel Canada. Wij nodigen daarom vooral ook vrouwelijke ondernemers en ondernemers uit van verschillende achtergronden. Daarnaast staat de missie ook open voor start-ups, jonge ondernemers en scale-ups.

Deelname en kosten

Meld u aan voor deelname. Deelname kost € 950 per organisatie (maximaal 2 personen). Aanmelden kan tot 15 februari 2023. Iedere deelnemer moet zich apart aanmelden.
Het is belangrijk dat bedrijven en kennisinstellingen die meegaan passen binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van de missie om een zo groot mogelijk rendement te halen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Meer weten

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Karin Schipper, projectleider missies bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Voor inhoudelijke vragen over Agtech: Amy Wezenberg, consulaat-generaal Vancouver.

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, chet Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Nederlands economisch netwerk in Canada (met name het Consulaat Generaal in Vancouver), betrokken brancheorganisaties, waaronder AVAG, Oost NL, FME en de WUR en Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.