Dutch Green Building Week

maandag, 21 september, 2020

Van 21 september tot en met 25 september vindt de tiende editie van de Dutch Green Building Week plaats, met als thema #MadeinHolland. Deze jubileumeditie wordt voor een groot gedeelte online georganiseerd en gekoppeld aan de (online) activiteiten van de World Green Building Week. Onder #ActOnClimate worden gezamenlijk de krachten gebundeld en staan de uitdagingen om de mondiale klimaatverandering aan te pakken centraal. 

Deze week geeft een podium aan bedrijven en instellingen die voorlopen op CO2-reductie, circulariteit, klimaatadaptatie en gezondheid. Internationale en nationale goede voorbeelden worden getoond en concrete handvatten worden gegeven. Tijdens deze week komt u snel in contact met nationale en internationale pioniers, kunt u luisteren naar creatieve denkers en doeners en naar mensen die een toekomstbestendige omgeving en samenleving mogelijk maken. 

Op de Dutch Green Buiding Week komen Groen en Grijs bij elkaar. Beslissers, investeringspartijen en verzekeraars nemen hier kennis van de meerwaarde van groen. Daarvoor is De Groene Stad gouden sponsor van dit evenement. Neem gratis deel aan de Dutch Green Building Week en ontmoet beslissers in het vastgoed, leveranciers, gemeenten, kennispartijen. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.