Dien voor 10 mei uw nieuwe YEP voorstel in!

vrijdag, 24 april, 2020

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) ontgint samen met bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen het tuinbouwpotentieel voor het Nederlands bedrijfsleven in het buitenland. Zij doet dit onder andere samen met het YEP programma, dat training en financiering biedt om jonge professionals in ontwikkelingslanden en opkomende markten op te leiden. YEP heeft de afgelopen jaren ruim 400 jonge experts geplaatst in 38 landen, een mooie kickstart voor hun internationale carrière. 

De eerstkomende deadline voor het indienen van nieuwe projectvoorstellen voor Young Expert posities is 10 mei. Vanwege het coronavirus kan het trainingsprogramma worden aangepast, door bijv. trainingen online te geven. Wanneer u een voorstel indient, wordt u hiervan uiteraard op de hoogte gesteld. Voor deze nieuwe ronde kunnen posities worden aangevraagd voor YEP Water, YEP Agrofood en YEP Energy. Kijk voor informatie over het proces rondom het indienen van voorstellen op www.yepprogrammes.com/organisations/project-submission

Bij vragen over het indien van een projectvoorstel, kunt u uiteraard contact met het YEP programma opnemen. 

Sinds 2013 zijn al meer dan 500 Young Experts hun internationale carrière gekickstart via YEP Programmes. Zij werken in 40 verschillende landen voor meer dan 125 verschillende organisaties.Het programma wordt uitgevoerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Kijk voor meer informatie over de  Young Experts, de deelnemende organisaties en YEP Programmes op www.yepprogrammes.com.