Business Week Nabije Markten

donderdag, 12 november, 2020

RVO.nl organiseert op 17 en 18 november de Business Week Nabije Markten. Tijdens de Business Week Nabije Markten informeren diverse ervaringsdeskundigen u over hun sectorkennis bij het zakendoen in Duitsland, België, Frankrijk en het VK. 

Te midden van de coronacrisis zorgen topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en overheid op 17 en 18 november voor een unieke online Business Week. Daarin staat zakendoen met buurlanden Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk centraal, in het bijzonder binnen de sectoren energie, digitale landbouw, smart industry en mobiliteit. De focus in dit digitale evenement ligt op de toekomst. Waar liggen kansen? En wat kunt u als ondernemer doen om internationaal succes te behalen, ondanks de geldende beperkingen en uitdagingen?

Bent u internationaal actief in (een van) onze buurlanden én bent u actief in de sectoren energie, digitale landbouw, smart industry of mobiliteit? Of onderneemt u nog niet internationaal, maar heeft u wel plannen om te internationaliseren? Bent u een ondernemer met lef, die blijft ondernemen ondanks de huidige beperkingen en uitdagingen? Schrijf u dan nu in voor de gehele digitale event óf voor (sector)specifieke onderdelen uit het programma!

Meer informatie en inschrijven.