Bekijk de webinarreeks ‘A one stop solution to feed the world’

In de driedelige Engelstalige webinarserie ‘A one stop solution to feed the world’ zijn drie internationale best practice cases uit de Aziatische regio, de Amerikaanse regio en de Golfregio uitgelicht. Het doel van deze webinarreeks is het positioneren van de Nederlandse tuinbouwsector bij internationale beleidsmakers, investeerders, vergunning- en subsidiegevers is het belangrijkste doel van deze webinarreeks.

Uiteindelijk wil het gehele Nederlandse ecosysteem meer business genereren in meer buitenland. Deze webinars zijn in aanloop naar de Greentech in 2021 uitgezonden. Als onderdeel van het kennisprogramma van de GreenTech zelf zijn er nog twee webinars georganiseerd met het Nederlandse ecosysteem in de spotlight en met verschillende internationale coöperatiemodellen centraal.

Wilt u meer weten over de strategie en visie van Pure Harvest, AppHarvest, Jiashan Greenport Sino Dutch Agri Tech en Foodventures? Bekijk dan de gehele webinarreeks terug. Na aanmelding kunt u hier alle webinars gratis bekijken!