Aanmelden kandidaten Tuinbouw Ondernemersprijs 2022

Bent u – of kent u – de perfecte kandidaat voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2022? De Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs beloont jaarlijks het meest onderscheidende bedrijf in de tuinbouw dat met durf, doorzettingsvermogen maar vooral met visie en passie duurzaam ondernemen in de praktijk brengt. Ondernemers in de veredeling, teelt of afzet van sierteelt, bollen, bomen, groenten en fruit en paddenstoelen kunnen zichzelf aanmelden als kandidaat. Maar ook kunt u uw relatie voordragen.

Winnaars en genomineerden treden toe tot het bijzondere gezelschap van topondernemers waar de hele tuinbouwsector trots op is. Niet alleen komen zij hierdoor in de schijnwerpers te staan, ze kunnen ook gebruik maken van ondersteuning bij internationale activiteiten of het versterken van hun eigen positie. Maar de allergrootste verdienste is dat zij de warme waardering van vakgenoten ontvangen en deze overwinning met de eigen medewerkers, collega’s en iedereen binnen het vak mogen vieren. 

Meld u aan voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2022! Of meld uw relatie aan. Dat kan tot vrijdag 26 november 2021. De beste kandidaten worden op 21 april 2022 gepresenteerd tijdens de Floriade in Almere’.

Deze editie wordt voor de eerste keer ook de themaprijs Robotisering en Digitalisering uitgereikt. Je kunt je aanmelden voor de themaprijs als bedenker, early adapter of projectgroep van een echte vernieuwing op het gebied van robotisering en digitalisering voor de tuinbouw. Het product of project hoeft zich nog niet bewezen te hebben, of financieel draagkrachtig te zijn, maar is wel uit de start-upfase. Kandidaten hoeven niet uit de sector afkomstig te zijn. 

Kijk voor meer informatie op www.tuinbouwondernemersprijs.nl