28 oktober: Research Impact Accelerator Event @World Horti Center

Op 28 oktober vindt in het World Horti Center het Research Impact Accelerator Event plaats dat zich richt op de huidige mogelijkheden om de impact van tuinbouwonderzoek voor de praktijk nog verder te vergroten.

Key Note speaker is David Sweeney, Executive Chair van Research Engeland en architect van het Research Excellence Framework dat in Groot Brittannië de onderzoekswereld meer heeft weten te richten op de maatschappij. David, die de grootste onderzoeksfinancier ter wereld leidt,  zal aangeven welke lessen hieruit voor Nederland zijn te trekken en wordt daarbij ondersteund door een onderzoeksrapport dat op het seminar wordt uitgebracht door Innovaconnect over Impactbevordering binnen de tuinbouw. Een aantal scherpe aanbevelingen worden gepresenteerd over meer effectieve consortiavorming voor Impact maximalisatie.

Daarnaast zullen onder leiding van Ernst van den Ende, directeur Plant Sciences Group van Wageningen University & Research, lessen getrokken worden over de beste rolverdeling in het veld samen met sleutelspelers vanuit NWO, het bedrijfsleven en uiteenlopende wetenschappelijke disciplines. U bent welkom om  deel te nemen als gast aan dit spraakmakend debat over nieuwe perspectieven voor het bevorderen van Impact van uw onderzoek! Meer informatie en aanmelden

Over IMPACT 2525

Dit event wordt georganiseerd in het kader van het programma IMPACT 2025 van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U). Via dit programma organiseert Topsector T&U een reeks aan activiteiten om ideeën op te halen en nieuwe partijen betrekken om (bestaand) onderzoek te vertalen naar concrete toepassingen in de praktijk.