23 november: IMPACT2025 conferentie ‘Duurzaam Telen: Next Steps’

Ontdek de toekomst van duurzame landbouw op de IMPACT2025 conferentie ‘Duurzaam Telen: Next Steps’, waar we de volgende stappen verkennen in de Europese wetgeving en de glastuinbouwsector. Europa staat aan de vooravond van nieuwe wetten zoals CSRD, die duurzaamheid niet langer vrijblijvend maken. Deze meetup biedt een verhelderende blik op deze nieuwe regelgeving en de impact ervan op ondernemers in de glastuinbouw.

De bijeenkomst zal donderdagochtend 23 november plaatsvinden in het Hortiversum in Zoetermeer. Laat je informeren door experts die de CSRD-wetgeving naar begrijpelijke taal vertalen. Ontdek de praktische implicaties voor jouw bedrijf en leer strategie├źn om aan de nieuwe duurzaamheidsnormen te voldoen zonder je bedrijf te overweldigen. Begrijp niet alleen wat deze regelgeving voor jou gaat betekenen, maar krijg ook inzicht in best practices van anderen binnen de sector. Deze eerlijke uitwisseling van ervaringen biedt waardevolle inzichten om de CSRD-regelgeving te navigeren en met succes te implementeren binnen jouw bedrijf.

Bereid je voor op heldere, begrijpelijke uitleg en praktische voorbeelden. Schrijf je in en word onderdeel van een realistisch gesprek dat de complexiteit van de CSRD-regelgeving begrijpelijk maakt voor ondernemers in de glastuinbouwsector.

Meer informatie en aanmelden