21 april: webinar over water in de tuinbouw

maandag, 30 maart, 2020

Op 21 april organiseren TKI Watertechnologie en de TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen het cross-sectorale webinar Water in de Tuinbouw. In de tuinbouw zijn vraagstukken en kansen rondom water zoals circulair watergebruik, opslag van water, interne waterkwaliteit en terugwinning en hergebruik van meststoffen. Water en tuinbouw zijn beide sectoren waar veel innovatie plaatsvindt, maar ook waarin uitdagingen liggen op het gebied van hergebruik van water of stoffen, watermanagement en regelgeving over waterkwaliteit.

Wat kunt u verwachten?

  • Inzichten in kansen en uitdagingen voor water in de tuinbouw
  • Innovatieve voorbeelden
  • Informatie over het TKI Watertechnologie programma

Bent u een ondernemer?
Dit is de mogelijkheid om meer te weten over technologische vraagstukken binnen de tuinbouw of om partners te zoeken voor (onderzoeks)projecten. Heeft u zelf een vraagstuk die u wil voorleggen of wilt u een (onderzoeks)project opstarten? Start op 21 april met netwerken rond 4 concrete thema’s.

R&D en publieke sector
Geïnteresseerd in deelname aan TKI- of MIT-projecten? Ga in gesprek met het bedrijfsleven om te bespreken waar kennisgaten liggen of waar kansen zijn voor onderzoek via projecten.

Programma
13:00 Welkom dagvoorzitter
13:10 Agendasetting ‘Water in de tuinbouw’;
13:40 Kansen binnen het TKI-programma
13:50 Innovatieve voorbeelden
14:30 Thema tafels (2 rondes) – circulaire meststoffen, circulair water, interne waterkwaliteit, tuinbouw oplossingen voor watervraagstukken
15.30 Afsluiting

Deelname aan de sessie is gratis, maar aanmelding vooraf is verplicht.
Ga direct naar de aanmeldpagina