Horti Family Day in voorjaar 2023

De Nederlandse tuinbouw drijft vanaf haar ontstaan op de kracht en ondernemingsgeest van de familiebedrijven. Een kracht die we moeten koesteren. Maar we moeten ook de werkelijkheid onder ogen zien: familiebedrijven veranderen.

In het voorjaar van 2023 organiseert Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen dan ook de eerste Horti Family Day. Met onder andere een keynote van Meiny Prins, CEO van greentechbedrijf Priva: een familiebedrijf dat al bestaat sinds de introductie van de houtkachel in Tuinbouw Nederland. Meiny Prins geeft haar visie op de toekomst van de familiebedrijven in de tuinbouw.

De Horti Family Day vindt plaats op de Priva Campus aan de Zijlweg 3 in De Lier. Tijdens deze dag kunt u als ondernemers(gezin) samen met u (toekomstige) opvolgers deelnemen aan het plenaire programma en een aantal interessante workshops. Uiteraard is er voldoende tijd voor netwerken. Ook stellen we u in de gelegenheid om mee te denken over welke thema’s er in de innovatieagenda van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen moeten komen vanuit het perspectief van de familiebedrijven.

Noteer datum en tijdstip vast in uw agenda, meer informatie volgt!