17 t/m 19 november: Ornamental Plants & Flowers Expo in Mexico

Op 17, 18 en 19 november is voor de 2e keer de Ornamental Plants & Flowers Expo (OPF) in Mexico City. Het wordt een hybride event met ruimte voor een fysieke en/of virtuele stand. Naast de beurs zijn er seminars, netwerkevenementen en bezoeken aan lokale kwekers. 

Nederland is partnerland van deze expo. Dit geeft Nederlandse bedrijven en organisaties de mogelijkheid om hun producten nog beter te presenteren en ervaringen, expertise en best practices uit Nederland te delen. De Nederlandse ambassade in Mexico organiseert de bijdrage van ons land aan het evenement en inventariseert momenteel waar de behoefte van het Nederlandse bedrijfsleven ligt. 

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze beurs, als onderdeel van het Nederlands paviljoen, met een stand-along stand of als bezoeker, wilt u meer weten over prijzen of heeft u andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met het landbouwteam van de Nederlandse Ambassade in Mexico via mex-lnv@minbuza.nl of kijk voor meer informatie op www.agroberichtenbuitenland.nl