17 mei: symposium Gezonde, duurzame voeding en leefstijl voor kinderen

Wil jij meer impact maken op het gebied van gezonde en duurzame leefstijl voor kinderen? Dan is dit symposium, waarbij een multidisciplinaire aanpak centraal staat, bij uitstek geschikt voor jou. Het doel van dit symposium is om vanuit Wageningen University & Research – in samenwerking met externe partners – kennis te delen op de thema’s gezond en duurzaam eten, een gezonde omgeving, voedingsgedrag en gezondheidsinterventies bij kinderen en jongeren. Ook zijn er diverse discussierondes over relevante onderwerpen zoals voedseleducatie en ouderbetrokkenheid.

Waarom deelnemen aan dit symposium?

Deelname aan dit symposium geeft je verdiepende en nieuwe inzichten in de (on)mogelijkheden en verbeterpunten rondom leefstijl en jeugd. Daarnaast doe je inspiratie op om direct zelf mee aan de slag te gaan, zodat je je eigen werkzaamheden in dit vakgebied kunt optimaliseren.

Voor wie is dit symposium?

Iedereen die betrokken is bij gezonde en duurzame leefstijl en jeugd, in het bijzonder gemeenten, GGD-medewerkers, artsen, diëtisten, beleidsmakers, overheden, onderwijsinstellingen, onderzoekers, coaches, JLE-makelaars, JOGG-regiseurs en het bedrijfsleven.

Blended Symposium Gezonde, duurzame voeding en leefstijl voor kinderen

Tijdens dit programma worden exclusieve onderzoeksresultaten gedeeld. Dit programma bestaat uit een online voorbereidings onderdeel, beschikbaar vanaf 26 april en het daadwerkelijke symposium op 17 mei op locatie zelf.

Online onderdeel

Het online onderdeel biedt je de mogelijkheid om je zelf alvast voor te bereiden. Stel je voor, maak kennis met de experts en doe alvast kennis op over gezonde en duurzame voeding voor kinderen en COVID-19 effecten op het eetgedrag van kinderen. In totaal kost je dit ongeveer 4 uur.

Symposium

Het onderdeel op locatie, het symposium is een mix van lezingen en interactieve sessies.

Meer informatie & aanmelden

Direct aanmelden voor het symposium of bekijk de flyer. Voor vragen over het symposium kun je contact opnemen met de programmamanager Astrid Kühlkamp-Kleissen.