17 februari: GreenportLIVE over autonome teelt

Naast het sierteeltcluster van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, telt de Duin- en Bollenstreek nog meer aansprekende clusters. Op donderdag 17 februari slaat de Greenport Duin- en Bollenstreek tijdens GreenportLIVE de handen ineen met het cluster van drone- en sensortechniek Unmanned Valley uit Katwijk en het ruimtevaartcluster NL Space Campus uit Noordwijk.

Voormalig vliegveld Valkenburg is het decor voor de presentatie van een aantrekkelijk en afwisselend programma met inspirerende inleidingen, enthousiasmerende demonstraties en verdiepende workshops.

Tijdens het programma passeren zowel technische ‘bouwers’ als ontwikkelaars, software en training en opleiding de revue. Hiermee hebben we een programma dat vooral interessant is voor deelnemers die ook op dit moment al bezig zijn óf sterk geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die drones, sensoren en data kunnen bieden om de teelt, zowel op de bollenvelden als in de kas, verder te verduurzamen. Locatie: voormalig vliegveld Valkenburg. Tijd: 12:30 – 17:00 uur.

Programma

12:30-13:00 uur – Ontvangst
13:00-14:30 uur – Plenair deel / Demonstratie [binnen] / Koffiepauze
15:00-16:00 uur – Workshops / Demonstratie [buiten]
16:00-17:00 uur – Afsluiting en borrel

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.greenportdb.nl