12 december: Startup Afternoon van Topsector T&U en HortiHeroes in Naaldwijk

dinsdag, 15 oktober, 2019

De Startup Afternoon van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) en HortiHeroes op 12 december  is een mooie stap in het verbinden van kennis en netwerk van gevestigde bedrijven uit de Food & Flower Industry met de inzichten en nieuwste technologieën van startups en scale-ups van binnen en buiten de sector. Wij dagen directie, innovatie managers en intrapreneurs van gevestigde bedrijven uit om uitdagingen, kennis, faciliteiten en netwerken te delen met startups en scale-ups om samen innovatie te versnellen. Startup Afternoon is onderdeel van Topsector T&U-programma Impact2025 met een reeks van meetups, challenges en awards.

Startups en scale-ups presenteren tijdens deze middag hun nieuwste innovaties, waar u als bedrijf uw voordeel mee kunt doen en ervaringsdeskundigen delen hoe een succesvolle samenwerking tussen beiden effectief tot stand komt. Succesvol ondernemer, investeerder, startup mentor en auteur Esther Gons deelt haar ervaring vanuit beide perspectieven met veel lessen en modellen vanuit haar boek The Corporate Startup.

Tijdens dit evenement wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Topsector T&U Innovation Prize 2019. Via deze prijs daagt Topsector T&U startups en scale-ups in heel Nederland uit om een technische innovatie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat de voedselproductie in de kas toeneemt met de laagste input aan bijvoorbeeld water en energie. Voor de winnaar is er een onderzoeksbudget van 25.000 euro beschikbaar en een wildcard ticket voor het programma ‘StartLife Accelerate’. De bijeenkomst is van 13.30 – 18.30 uur en vindt plaats bij het World Horti Center in Naaldwijk.

Registreer je hier voor de Startup Aftrnoon of mail naar info@hortiheroes.com voor meer informatie.

Programma
13:30 – 19:00 Innovatie markt: Startup helden
14:00 – 15:30 Opening door host Gerrit Heijkoop

  • Introductie HortiHeroes, YES!Delft, StartLife
  • Keynote door Esther Gons | Co-auteur The Corporate Startup
  • Finale Innovation Prize met pitches

15:30 – 16:15 Break | Speeddaten op de Innovatie markt
16:15 – 17:15 Interactieve innovatiesessie

  • HortiHeroes Innovation Hub
  • Intrapeneurship klas van 2019 en 2020
  • Uitreiking Innovation Prize 2019

17:15 – 19:00 Netwerkborrel

Voertaal
Voortaal voor dit evenement is Engels. 

Aanmelden
Registreer je hier voor de Startup Afternoon of mail naar info@hortiheroes.com voor meer informatie.