Zakendoen in Vietnam? Ga mee op economische missie met minister-president Mark Rutte en minister Cora van Nieuwenhuizen

dinsdag, 19 februari, 2019

Wilt u zakendoen in Vietnam of bestaande contacten uitbreiden? Ga dan van zondag 7 tot en met vrijdag 12 april mee met de economische missie naar Vietnam. In Vietnam gebeurt veel op tuinbouwgebied, zowel in sierteelt als voedingstuinbouw. Deze missie is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen uit de tuinbouw die plannen hebben om hun activiteiten naar Vietnam uit te breiden.  Kijk op de landenpagina voor meer informatie over Vietnam en het zakendoen met dit land.

De missie wordt begeleid door minister-president Mark Rutte, minister van Infrastructuur en Water Cora van Nieuwenhuizen en directeur-generaal Agro en Natuur, Marjolijn Sonnema. Zakelijk missieleider is de voorzitter van VNO-NCW, Hans de Boer.

Programma
Het programma bevat voor elke sector diverse onderdelen, zoals:

  • (individuele) matchmaking
  • Holland Trade Dinner
  • netwerkevenementen
  • bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen
  • sectorspecifieke seminar(s) en/of workshop(s)gistiek             

Aanmelden:
Aanmelden kan tot en met maandag 25 februari 2019. RVO.nl vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Vrouwelijke ondernemers worden in het bijzonder aangemoedigd om zich aan te melden.

Kosten:
Deelname kost € 950,- per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Bij meer dan 2 deelnemers per organisatie betaalt u € 475 per extra deelnemer. Elke deelnemer meldt zich apart aan. Reis- en verblijfkosten en eventuele kosten in het kader van individuele matchmaking (tolken en individueel transport) zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen.

Contact:
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Karin Schipper, Karin.schipper@rvo.nl
Meer informatie en aanmelden.