Zaken doen in China? Schakel een team van het Research Project Maastricht in!

woensdag, 3 oktober, 2018

Wilt u als ondernemer zaken gaan doen in China? Schakel dan het team van Research Project Maastricht (RPM) in voor onder andere markt -en sectorenanalyses, concurrentieanalyses, partnerscans, investeringsmogelijkheden, het in kaart brengen van de regelgeving, het vinden van nieuwe distributiekanalen etc. 

RPM is een onafhankelijke non-profit organisatie ondersteund door de Universiteit Maastricht met als doel het uitvoeren van bedrijfsspecifiek onderzoek. Sinds 1989 heeft RPM onderzoek uitgevoerd in opkomende economieën zoals Brazilië, Vietnam, India en Indonesië voor zowel het midden- en kleinbedrijf als multinationals zoals KLM, Boskalis en A. Hak Industrial Services. Het project richt zich nu op de mogelijkheden in China voor internationaal georiënteerde Nederlandse bedrijven, daarom zal het team van januari tot en met april 2019 namens bedrijven opdrachten uitvoeren in China. 

Voorafgaand aan het vertrek naar China, doet het team voorbereidend onderzoek in Nederland. Ook voor reeds gevestigde bedrijven in China kan RPM een rol spelen met prestatieanalyses, groeistrategieën en marktanalyses. Heeft u interesse? Neem dan contact op via 043-388 39 31 of contact@researchproject.nl

Kijk voor meer informatie op www.researchproject.nl of download de brochure