YEP Programmes zoekt nieuwe Young Experts!

woensdag, 2 juni, 2021

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) ontgint samen met bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen het tuinbouwpotentieel voor het Nederlands bedrijfsleven in het buitenland. Zij doet dit onder andere samen met het YEP programma, dat training en financiering biedt om jonge professionals in ontwikkelingslanden en opkomende markten op te leiden. YEP heeft de afgelopen jaren ruim 500 jonge experts geplaatst in meer dan 40 landen, een mooie kickstart voor hun internationale carrière. 

Wil jij een kickstart van je internationale carrière? En wil je bijdragen aan het behalen van de Sustainable Development Goals? YEP Programmes zoekt Nederlandse Young Professionals voor de nieuwe YEP Posities! YEP Programmes is een programma waarbij je een of twee jaar in dienst gaat bij een Nederlandse organisatie op het gebied van water, agrofood of energie en daarnaast werkt aan je persoonlijke ontwikkeling door training, coaching en mentoring door YEP Programmes. Bekijk hier de vacatures, je kunt tot 13 juni solliciteren. 

Via YEP Programmes zijn sinds 2013 al meer dan 550 Young Experts in 72 landen ingezet. Het programma wordt uitgevoerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Netherlands Water Partnership, het Netherlands Food Partnership en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Kiji voor meer informatie over YEP Programmes en de huidige en alumni Young Experts op www.yepprogrammes.com/