Tender voor de subsidieregeling DHI voor demonstratieprojecten, haalbaarheids- en investeringsvoorbereidingsstudies

01 augustus 2018 Op 9 augustus 2018 opent de tender voor de subsidieregeling DHI voor demonstratieprojecten, haalbaarheids- en investeringsvoorbereidingsstudies. Met deze subsidie wil de overheid Nederlandse bedrijven helpen om met succes internationaal zaken te doen.

Op 9 augustus 2018 opent de tender voor de subsidieregeling DHI voor demonstratieprojecten, haalbaarheids- en investeringsvoorbereidingsstudies. Met deze subsidie wil de overheid Nederlandse bedrijven helpen om met succes internationaal zaken te doen.

Wilt u in het buitenland een specifiek project laten uitvoeren, investeren in een bedrijf of mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Met de DHI-regeling vergroot u uw internationale kansen. Of u nu zaken wilt doen in een ontwikkeld land, opkomende markt of ontwikkelingsland, DHI staat open voor alle sectoren en alle landen. Alleen Nederland en landen waarvoor sancties gelden zijn uitgezonderd.

Om gebruik te maken van de DHI-subsidie moeten bedrijven sowieso eerst een QuickScan laten uitvoeren en daarna een aanvraag indienen tijdens een tenderronde. Wilt u weten of uw idee binnen de DHI-regeling past? Dan kunt u nu al de QuickScan indienen. Door op tijd advies in te winnen kunt u snel met de volledige aanvraag aan de slag! De tenderronde opent op 9 augustus 2018 en sluit op 21 september 2018 om 15.00 uur. 

Meer informatie
Meer informatie over DHI is te vinden op de informatiepagina van DHI. U kunt ook contact opnemen met RVO.nl via e-mail, telefoon of social media.