Save the date: webinar over sectorstudie reststromen tuinbouw in de verwerkingsindustrie in Spanje op 11 november

dinsdag, 24 augustus, 2021

Op donderdag 11 november organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) samen met de Nederlandse ambassade in Madrid de virtuele presentatie van de sectorstudie over het hergebruik van reststromen van de tuinbouw in de verwerkende industrie.

In Spanje groeit de vraag naar kennis en producten die bijdragen aan een circulaire economie. In de Spaanse tuinbouw wordt er jaarlijks 20 miljoen ton aan groente en fruit geteeld op 800.000 hectare. Bij de productie en de verwerking ontstaan onvermijdelijke reststromen. Nederlandse kennis en technologie kan een bijdrage leveren aan het hergebruik van deze reststromen. Tijdens de presentatie worden geïnteresseerde Nederlandse bedrijven geïnformeerd over de type reststromen, de Spaanse wet- en regelgeving en de kansen in Spanje. Noteer de datum vast in uw agenda, meer informatie over het programma en aanmelden volgt!

Voor meer informatie over dit onderwerp -> Onderzoek in Spanje naar hergebruik van reststromen uit de tuinbouw | Spanje | Agroberichten Buitenland
Wilt u meer weten over het webinar, dan kunt u contact opnemen met Corka Scheeringa van RVO via  corka.scheeringa@rvo.nl of met de ambassade in Madrid via mad-lnv@minbuza.nl .