Save the date: 21 juni IMPACT MeetUp ‘H2; (water)stof tot nadenken’

dinsdag, 18 mei, 2021

Op maandag 21 juni organiseert Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen de IMPACT2025 MeetUp ‘H2: (water)stof tot nadenken’: wat is impact van waterstof op de toekomst van de tuinbouwsector?
De keynote is van Ad van Wijk, Professor Future Energy Systems aan de TU Delft. Aansluitend is er een pitch van een aantal (prille) initiatieven met waterstof  in de tuinbouw. De middag wordt afgesloten met een debat onder leiding van Nico van Ruiten (Greenport West-Holland)  met de sprekers en deelnemers over de vraag welke kansen er zijn voor waterstof binnen de tuinbouw en welke acties de sector hiervoor moet ondernemen. Locatie: live (beperkt aantal plekken beschikbaar) en online – 14.00-17.00 uur. Noteer datum en tijdstip vast in uw agenda, meer informatie volgt.

Heeft u leuke initiatieven op het gebied van waterstof of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Harrij Schmeitz via impact@impact2025.nl).

Over IMPACT2025
Via de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen werken bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid met elkaar samen om innovatie in de sector te stimuleren. Sinds 2012 zijn er meer dan 250 onderzoeks- en innovatieprojecten via de topsector gefinancierd. Hierbij zijn circa 400 bedrijven betrokken. Met het programma IMPACT 2025 wil Topsector T&U ideeën ophalen en nieuwe partijen betrekken om het (bestaande) onderzoek te vertalen naar concrete toepassingen in de praktijk.