Save the date: 12 december Startup Afternoon van Topsector T&U en HortiHeroes

maandag, 12 augustus, 2019

Zet de Startup Afternoon van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) en HortiHeroes, op 12 december in het World Horti Center in Naaldwijk, alvast in je agenda. Deze middag is een laagdrempelige stap in het verbinden van de kennis, netwerk en nieuwe technologieën van zowel gevestigde bedrijven als startups en scale-ups binnen en buiten de Food & Flower industrie.

Alle deelnemers aan de Startup Afternoon worden aangemoedigd om hun netwerk te delen en innovatie te versnellen door samen te werken. Startups en scale-ups  presenteren tijdens deze middag hun nieuwste innovaties, waar u als bedrijf uw voordeel mee kunt doen. Dit is uw 'call to action' om effectieve en waardevolle verbindingen te leggen en/of om te starten met ‘leren’ hoe u een succesvolle samenwerking tot stand kan brengen: tussen uw bedrijf, collega-ondernemers en/of startups en scale-ups.

Tijdens dit evenement wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Topsector T&U Innovation Prize 2019. Via deze challenge daagt Topsector T&U startups en scale-ups in heel Nederland uit om een technische innovatie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat de voedselproductie in de kas toeneemt met de laagste input aan bijvoorbeeld water en energie. Voor de winnaar is er een onderzoeksbudget van 25.000 euro beschikbaar.

Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden voor de Startup Afternoon via de Early Bird Registratie.
Wilt u meer weten over de Startup Afternoon? Stuur dan een mail naar info@hortiheroes.com