Nóg meer hightech innovaties in World Horti Center

dinsdag, 23 juli, 2019

Van drones tot hyper spectraalcamera’s, van biotouw tot footprint berekeningen, de laatste innovaties voor telers zijn deze zomer te zien in World Horti Center. Tijdens de Summer of Innovation Expo zijn zakelijke bezoekers welkom om hypermoderne ontwikkelingen in de tuinbouw met eigen ogen te bekijken. Diverse startups en bedrijven presenteren speciaal voor de Expo innovaties, maar ook de permanente stands, het onderzoekscentrum én de pas geopende All Climate Greenhouse zijn te bezoeken.

De toekomst van de tuinbouw
Tijdens de rondgang kunnen bezoekers innovaties bekijken die normaal gesproken niet in het moderne kennis- en expertisecentrum van de tuinbouw te zien zijn, zoals drones om motten uit te schakelen, speciaal groeifoam voor stekjes en de nieuwste sensoren en camera’s die de teeltspecialist helpen om de plant beter te zien. De Summer of Innovation Expo is een unieke kans om de toekomst van de tuinbouw met eigen ogen te ervaren.

Permanente tentoonstelling ook geopend
In World Horti Center tonen ruim honderd bedrijven permanent hun innovaties. Deze bedrijven presenteren zich jaarrond op twee beursvloeren aan bezoekers. Normaal zijn deze stands alleen onder begeleiding te bezoeken. Tijdens de Summer of Innovation Expo zijn deze vloeren onderdeel van de route, waar je onder andere een VR-wereld in kunt duiken, de laatste data-software voor de kas ontdekt en talloze producten kunt bekijken. Je kunt ook een rondje om de All Climate Greenhouse -meest futuristische kas ter wereld- lopen en een blik werpen in de hightech waterruimte van World Horti Center.

Bezoekersinformatie
Telers, telersverenigingen en andere vakbezoekers zijn van harte welkom om de Expo te bezoeken. Meld je tussen 22 juli en 30 augustus bij de receptie van World Horti Center en schrijf jezelf in. De bezoekuren zijn op werkdagen van 09:00 tot en met 16:00 uur. De tour lopen duurt ongeveer anderhalf uur. Bij de receptie ontvang je de benodigde informatie om zelfstandig de Summer of Innovation Expo te kunnen bezoeken.