Groenpact Manifestatie op 16 januari 2019

maandag, 7 januari, 2019

De Groenpact Manifestatie vindt plaats op woensdag 16 januari 2019 van 13.00-18.00 uur in Fort Voordorp in Groenekan. Een bruisende en interactieve middag voor iedereen die bij de groene sector en het onderwijs betrokken is. De minister van LNV, Carola Schouten, zal ook aanwezig zijn. De dag staat in het teken van wat er al is bereikt binnen Groenpact. Maar ook wordt er gekeken naar de toekomst en de uitdagingen waar we nog voor staan.  Het definitieve programma en de inhoud van de workshops wordt later bekendgemaakt, maar noteer datum en tijdstip vast in uw agenda.

Locatie: Fort Voordorp, Groenekan
Tijd: 13.00-18.00 uur 
Doelgroep:bestuurders, staf, docenten, bedrijfsleven en beleidsmakers

U kunt zich nu ook al aanmelden.

Impactprijs
Op de manifestatie wordt ook de eerste 'Impactprijs groen onderwijs' uitgereikt. Een professionele jury, bestaande uit Martin Scholten (Wageningen University), Egbert Roozen (VHG) en Jorrit Kiewik (Slow Food Youth Netwerk)  beoordelen de inzendingen. 

Green Deal
Ook wordt in aanwezigheid van de minister de Green Deal Natuurinclusieve Landbouw ondertekend. Deze moet er voor zorgen dat natuurinclusieve landbouw een integraal onderdeel wordt van het groene onderwijs. 

Workshops
Er zijn actieve workshops over de thema’s van Groenpact: arbeidsmarkt, innovatie en maatschappelijke opgaven.