Geef je op voor de Impactprijs groen onderwijs 2018

maandag, 12 november, 2018

De Nederlandse groene sector loopt internationaal voorop bij het bedenken van innovatieve oplossingen. Leerlingen en studenten van groen onderwijs dragen hier in grote mate aan bij. Al tijdens hun studie zijn ze bezig met de maatschappelijke uitdagingen van de groene sector.

Professionele jury
De inzendingen worden beoordeeld door een professionele jury. Deze bestaat uit drie aansprekende namen: Martin Scholten (WUR), Egbert Roozen (VHG) en Jorrit Kiewik (directeur van het Slow Food Youth Network in Nederland). Lees meer over de jury

Categorieën
Er zijn vier categorieën: vmbo-groen, mbo-groen, hbo-groen en universitair groen onderwijs. Er kan tot 16 november worden ingeschreven. Een professionele jury kiest in elke categorie een winnaar.

Samenwerkingsprojecten
Projecten kunnen meedoen als ze zijn uitgevoerd in 2017/2018, door een team van meerdere leerlingen/studenten en in samenwerking met één of meer bedrijven of instellingen.
Grote én kleine projecten zijn welkom, als ze maar op een of ander manier impact hebben op voedsel, klimaat, en/of leefbaarheid. Alle initiatieven die laten zien hoe belangrijk onze sector is kunnen meedingen naar de prijs. De prijzen wordt uitgereikt op de GroenPact Manifestatie op 16 januari 2019 door minister Carola Schouten van LNV.

Jouw organisatie op het podium?
Er zijn flyers beschikbaar voor docenten, lectoren, begeleiders, leerlingen en studenten. Breng zo veel mogelijk mensen op de hoogte van de Impactprijs groen onderwijs 2018. Laat jouw projecten schitteren op het podium in januari!

>> meer informatie en inschrijven
>> flyer voor docenten, lectoren en begeleiders
>> flyer voor studenten