Ga van 13 t/m 18 oktober 2019 mee op handelsmissie naar India

vrijdag, 12 juli, 2019

Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 13 t/m 18 oktober 2019 mee met deze handelsmissie met een focus op innovatie. Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink is de zakelijk missieleider. Zij is bestuurslid van VNO-NCW en voorzitter van FME-CWM.

De missie wordt georganiseerd rondom de Nederland-India Technology Summit in New Delhi (15-16 oktober). Deze ‘Tech Summit’ is een initiatief van de Indiase overheid, waar jaarlijks meer dan 1.000 Indiase bedrijven, organisaties en vertegenwoordigers vanuit de overheid op het hoogste niveau aanwezig zijn. Het thema van de Nederland-India Technology Summit is de nexus landbouw-water-gezondheidszorg: de terreinen waarop India kampt met grote uitdagingen.

Focus op sectoren 
Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor innovatieve bedrijven, start- en scale-ups en kennisinstellingen uit onderstaande sectoren. Vrouwelijke ondernemers, kennisinstellingen en start-ups worden met nadruk uitgenodigd.

  • Tuinbouw en Uitgangsmaterialen en bedrijven uit de sector Landbouw die actief zijn in deze genoemde nexus-problematiek (Delhi en Bangalore)
  • Health (Delhi en Bangalore)
  • Water, deltatechnologie en Solid Waste (Delhi, Mumbai, Kochi) 
  • Maritiem (Mumbai en Kochi)
  • Key Enabling Technologies, Hightech Systems & IT; deze organisaties worden uitgenodigd om deel te nemen aan bovenstaande sectorale programma’s of zich uitsluitend in te schrijven voor deelname aan de Tech Summit (New Delhi)

Kijk voor meer infromatie over deze handelsmissie op www.rvo.nl/missieindia.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 augustus. Deelname is beperkt en vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen. Iedere deelnemer meldt zich apart aan.

Kosten
De kosten van deelname bedragen € 950 per organisatie. Deelname aan alleen de Tech Summit kost € 475 per organisatie. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Contact:
Jos Hermsen (sectoren water en maritiem), tel. 088 - 042 1078 of jos.hermsen@rvo.nl
Karin Schipper (sectoren health en tuinbouw) tel. 088 – 042 1146 of karin.schipper@rvo.nl