Dutch Food Week zoekt het beste (agrifood) idee van Nederland!

maandag, 1 februari, 2021

Een bitterbal van reststromen, bodemvochtsensoren als beregening-assistent, vroegtijdige geslachtsbepaling in de kippenstal en Nederlandse melk van lokaal geteelde soja. Wat is the next big thing in de wereld van agrifood? Pitch jouw idee & maak kans op 2500, 1500 of 1000 euro!
Het groen onderwijs kenmerkt zich door innovatie, vernieuwing en creativiteit. Steeds meer studenten zijn al in de schoolbanken ondernemend genoeg om een eigen bedrijf te beginnen. Dutch Food Week wil dit ondernemerschap stimuleren door ze de kans te geven om hun (business) idee, concept of eigen bedrijf te pitchen tijdens de Dutch Food Week KickStartShow. 

KickStartShow: 24 februari 
Een business panel, bestaande uit bijzondere ondernemers en experts uit de agrifoodwereld, beoordeelt de ideeën van maximaal 15 pitchers tijdens de Dutch Food Week KickStartShow op woensdag 24 februari 2021 bij Brightlands Campus Venlo. Meer informatie over de opzet van de middag volgt snel. Slechts drie van de pitchers gaan met een prijs (coaching & geldprijs van 2500, 1500 of 1000 euro) naar huis, daarnaast hebben we ook een aanmoedigingsprijs in het leven geroepen. 

Voor wie is het?
Om mee te kunnen doen, moeten pitchers een studie volgen óf een studie hebben gevolgd (max. 3 jaar afgestudeerd) die is gerelateerd aan het groen onderwijs.

Foodconnectors van de Toekomst
De Dutch Food Week KickStartShow wordt georganiseerd in samenwerking met GroenPact en behoort tot het programma ‘Foodconnectors van de Toekomst’. Samen willen we de aantrekkingskracht van de groene sector vergroten en de boer-burger relatie versterken. Van de bijeenkomst worden opnamen gemaakt, de beelden krijg je achteraf ter beschikking. 

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@dutchfoodweek.nl met daarin:

  • Contactgegevens
  • Korte uitleg over ‘het gouden idee’
  • Korte motivatie om mee te doen aan de KickStartShow