Dutch Agri Food Week - 9 t/m 19 oktober 2017. Doet u mee?

maandag, 31 juli, 2017

Tijdens de Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Tuinders, boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding. Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen is een van de partners van de Dutch Agri Food Week.

Dutch Agri Food Week (DAFW) laat de laatste innovaties zien op het gebied van voedsel en voedselproductie en een sector die modern en internationaal is, kansrijk om in te studeren en te werken, in te ondernemen en te investeren. We laten zien dat we niet alleen de meest productieve maar ook een zeer innovatieve sector in Nederland zijn. En hoe we samenwerken aan duurzame voedselsystemen van nu en de toekomst. DAFW heeft als doel innovatie te bevorderen, kennis te delen en vooral ook te genieten van lekker en gezond voedsel.

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen nodigt bedrijven, organisaties, overheden en instellingen in de regio uit om mee te doen met hun eigen event. Er staat al een aantal toonaangevende events op het programma van Dutch Agri Food Week 2017, door heel Nederland. De events zijn bedoeld voor professionals in de sector en voor consumenten met belangstelling voor voedsel en voedselproductie. Interesse om mee te doen? Neem contact op met Annemiek Kraaijvanger via a.kraaijvanger@agrifoodcapital.nl of 06 22727245.

Dutch Agri Food Week 2017 wordt georganiseerd van 9 t/m 19 oktober. De initiatiefnemers zijn: Topsector Agri & Food, Food Valley NL en de agrifood en tuibouwregio’s AgriFood Capital, Greenport Westland Oostland en Brightlands Greenport Venlo. Kijk voor meer informatie op dutchagrifoodweek.nl