Doe mee aan het HortiHeroes Intrapreneurship of Future Leadership Programma

donderdag, 4 februari, 2021

HortiHeroes is het innovatie, startup en talent ontwikkelingsplatform voor de Food & Flower industry. Dit platform gelooft dat verandering en innovatie van de Nederlandse food & flower industrie zal bijdragen aan het duurzaam vergroenen en voeden van de wereld, terwijl het Nederland economisch sterker en toekomstbestendiger zal maken. In 2021 starten er twee programma's op het gebied van intrapreneurship en leadership. 

HortiHeroes Intrapreneurship Programma
In april 2021 start het vierde HortiHeroes Intrapreneurship Programma. Met elkaar gaat deze groep Young Professionals werken aan hun skills, tools en mindset om hun bedrijf in één jaar tijd 10 stappen verder te helpen. De eerste deelnemers van de Class of 2021 zijn bekend en komen o.a. vanuit JUVA, Royal Brinkman, Lely, Rijk Zwaan en BDO. De snel veranderende wereld vraagt, juist nu, om vernieuwing en innovatie in de Food & Flower industrie. HortiHeroes kijkt er naar uit om met de 'Class of 2021' in maart van start te gaan!

Wilt u ook leren innoveren als een startup, uw organisatie van binnenuit vernieuwen én tegelijk uzelf ontwikkelen en uw netwerk verbreden? Sluit u zich dan aan bij deze helden (deadline voor aanmelden: 15 februari 2021). Lees hier meer over het Intrapreneurship Programma, download de flyer of bekijk de video van alumni.

HortiHeroes Future Leadership Programma
Het Future Leadership Programma is een nieuw uitdagend managament ontwikkelprogramma voor jong toptalent met ambitie, maximaal 2 jaar werkervaring, een frisse geest en leiderschapspotentieel! Het programma is ontwikkeld voor en door bedrijven in de Food & Flower industrie en start in april 2021. Meer weten of meedoen? Kom naar een online informatie bijeenkomst op 16 februari of 2 maart, download de flyer of bekijk de programma video.

HortiHeroes is op zoek naar frisse geesten en verse ideeën om de Food & Flower Industrie van de toekomst vorm te geven, zodat er gewerkt kan worden aan een gezonde wereld waar iedereen, overal toegang heeft tot duurzame, gezonde voeding, bloemen en planten, terwijl het Nederland economisch sterker en toekomstbestendiger maakt. Er zijn nog slechts drie plekken beschikbaar, dus geeft u zich snel op!