7 november: Let it Grow conferentie in Amsterdam

maandag, 16 oktober, 2017

Let it Grow organiseert samen met TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen op 7 november een learning day om uw nieuwe ‘groene’ bedrijfsidee te valideren of de ontwikkelingen binnen uw  bedrijf verder te versnellen. Tijdens deze conferentie komen mensen met verschillende achtergronden, maar gemeenschappelijke doelen, met elkaar in contact. Met een doel: elkaar verder helpen met kennis en ervaring. De conferentie is van 10:00-16:00 uur en vindt plaats in Amsterdam.

Tijdens de conferentie zijn er:

  • Tuinbouwondernemers uit de sierteelt (bloemen en planten)
  • Startups van  het incubatieprogramma Let it Grow
  • Experts op het gebied van Lean Startup, Design Thinking, Growth Hacking en UX

Bij de start van de conferentie kunt u, als deelnemer, bepalen welke onderwerpen aan bod komen op basis van uw uitdagingen of kennis. De rest van de dag zijn er paralllelsessies waar u mensen kunt ontmoeten die zich bezig houden met voor u interessante onderwerpen - zij delen allemaal graag hun ervaring!

Meer dan 95% van de deelnemers gaat na dit event naar huis met handige inzichten die ze binnen een week toepassen. Ook worden er duurzame contacten gelegd met collega-ondernemers, adviseurs en andere nutige partijen.

Er zijn 25 early-bird tickets beschikbaar voor € 15,00 (normale prijs € 25,00). Tickets zijn inclusief drankjes en lunch. Doe mee en schrijf u nu in.

Programma:
10:00 - Welkom en registratie
10:30 - Planning sessie
11:00 - Blok # 1: Vijf parallelle sessies
11:40 - Blok # 2: Vijf parallelle sessies
12:20 – Lunchpauze
13:00 - Update bij planning
13:20 - Blok # 3: Vijf parallelle sessies
14:00 - Blok # 4: Vijf parallelle sessies
14:40 - Blok # 5: Vijf parallelle sessies
15:20 - Blok # 6: Vijf parallelle sessies
16:00 - Sluiting en drankjes

Deze open conferentie is een onderdeel van de Bootcamp week van Let it Grow.

Locatie
FreedomLab Campus
Plantage Middenlaan 62
​1018 DH Amsterdam

Over Let it Grow
Let it Grow is een innovatieplatform binnen de bloemen- en plantensector, ontwikkeld vanuit Royal FloraHolland.  Het platform heeft de ambitie om het leven van mensen in steden gezonder en gelukkiger te maken met bloemen en planten.Kijk voor meer informatie op www.letitgrow.org