28 november: ‘Future Trends & Innovations, The Next Step in Horticulture Technology’

dinsdag, 22 oktober, 2019

Laat u inspireren door de innovaties van nu, straks en later tijdens het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event. In navolging op de succesvolle edities van 2017 en 2018 zal op 28 november as. in het World Horti Center de derde editie plaatsvinden.

Op het programma staan inspirerende sprekers op het gebied van technologische trends en innovaties. Ben Verwaayen, venture capitalist en oud-topman van Alcatel en PTT Telecom, zal als keynote spreker zijn visie geven over toekomstige technologietrends op het internationale speelveld. De tuinbouwsector zal haar bestaande businessmodellen tegen het licht moeten houden en keuzes moeten maken in haar strategie en marktbewerking. Verwaayen zal zijn publiek inspireren met diverse voorbeelden van succesvolle startups en scale-ups.  

De ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op. Na dit event bent u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Een greep uit de onderwerpen die aan de orde zullen komen: internet of plants, robotisering, data science, vertical farming, SIOM, Data driven integrated growing systems en digitale platformen.

Dit event is interessant voor tuinbouwtoeleveranciers, technisch georiënteerde tuinbouwondernemers en adviseurs, kennisinstellingen, overheden, ICT- en sensorbedrijven van buiten de tuinbouwsector. 

Houd dus uw agenda vrij op donderdag 28 november van 14:30 uur tot 19:00 uur. Meer informatie volgt. 

Het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event wordt u aangeboden door TNO, AVAG, Stichting Hortivation en GreenTech