28, 29 en 30 november: 4e EU Fresh Info Forum voor digitale professionals in de AGF-sector in Nederland

dinsdag, 13 november, 2018

Op 28, 29 en 30 november is het EU Fresh Info Forum, hét evenement voor digitale professionals in de AGF-sector in Nederland. Dit jaar ligt de focus op de ‘tsunami’ van technologie die grote impact op de AGF-sector zal hebben. Samen met technologiebedrijven en onderzoekinstituten (Microsoft, TU Delft, Nederlandse Blockchain Coalitie), de retail (Walmart, Jumbo), de AGF-sector (Rijkzwaan, Capespan, Fruitmasters) en governance (Rotterdam Food Cluster, Europese Unie), zullen we de laatste ontwikkelingen presenteren en kijken naar zowel de kansen als de impact van digitale transformatie. Het evenement vindt plaats bij World Horti Center en het HortiVERSum. 

Business Forum
Het Business Forum op donderdag 29 November bestaat uit een reeks interactieve activiteiten die bedoeld zijn om ondernemers, managers en deskundigen uit de landbouwsector een totaaloverzicht te geven van de ontwikkelingen in zowel individuele bedrijven als de AGF-industrie in het algemeen als gevolg van de groeiende technologische mogelijkheden. Samen met thought leaders van techbedrijven (Agrilyst, Dutch Blockchain Coalition), retail (Jumbo), de AGF-sector (Rijkzwaan, Capespan, NFO, Fruitmasters) onderzoek (TU Delft, KU Leuven) en governance (Rotterdam Food Cluster, Europese Unie), we zullen deze ontwikkelingen bespreken en kijken naar de kansen en de impact op databeheer en standaardisatie. 

Naast deze presentaties zijn er ook paneldiscussies, netwerkpauzes, live drone- en robotdemonstraties en speciale rondleidingen door het World Horti Center.

Executive Forum & Walking Dinner
Op woensdagmiddag 28 November vindt de algemene ledenvergadering van het GroentenFruit Huis plaats. Na afloop van deze vergadering start het Executive Forum speciaal voor de leden van het GroentenFruit Huis. De AGF-sector wordt overspoeld door een ‘tsunami’ aan mogelijkheden als gevolg van nieuwe technologische ontwikkelingen. De vraag is welke kansen dit brengt voor de groenten- en fruitsector en hoe de next level bereikt kan worden. Vooraanstaande sprekers van Microsoft, Wallmart en Labbrand geven hier antwoord op.

Technology Tour en Roundtables
Tijdens de week van het EU Fresh Info Forum zullen er ook nog twee rondetafelgesprekken plaatsvinden op 26 en 30 November en een Technology Tour. Deze tour gaat langs de nieuwste technologische ontwikkelingen in de tuinbouw in het Westland en omgeving. We zullen onder meer een bezoekje brengen aan Euro Pool Systems. De tour begint in de vroege ochtend en eindigt op tijd voor het Executive Forum in het World Horti Centre.

Locaties
Het Business Forum, live experiences en de informatiemarkt vinden plaats in het World Horti Center: het kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw in Nederland. De roundtables worden gehouden in het HortiVERSum: de thuisbasis van o.a. GroentenFruit Huis, Frug I Com, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

U kunt u aanmelden via de Fresh Ticket Shop.