Save the date: TKI TU Netwerkevent op 3 april 2018

maandag, 22 januari, 2018

TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen organiseert op 3 april 2018 het jaarlijks terugkerende TKI TU Netwerkevent. Doel van deze dag is om vertegenwoordigers van de industrie, overheid en kennisinstellingen weer met elkaar in contact te brengen en bij te praten.

Experts geven hun visie op de nieuwe ontwikkelingen die de topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen over de hele breedte te wachten staat. Ook zal er veel aandacht zijn voor onderzoek en (de inmiddels ruim 150!) projecten die onder TKI TU zijn opgezet. (Jonge) wetenschappers worden uitgenodigd om hun onderzoek toe te lichten d.m.v. posterpresentaties en pitches. Bovendien zal een groot aantal relevante onderwerpen in diverse parallelsessies verder worden uitgediept.

Tot slot zullen ontwikkelingen rond de TKI’s en de topsectoren, zoals de nieuwe Kennis & Innovatie Agenda, worden toegelicht.

Uiteraard is er tijdens het event veel ruimte om met elkaar in gesprek en discussie te gaan. Ontmoet de bedrijven, onderzoekers, beleidsbepalers en de belangenorganisaties die de toekomst van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen vormgeven! 

U kunt zich hier inschrijven voor het Netwerkevent. Toegang is gratis.
​Meer informatie over de locatie en het programma volgen binnenkort.